Beheers jij als geen ander de technieken van het stofferen? Heb jij oog voor service en kwaliteit en wil jij werken in een enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die het stoffeerdersvak beheerst, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en iemand met vakmanschap en kwaliteit! Ben jij flexibel, in het bezit van een rijbewijs-B en toe aan een uitdagende en zeer afwisselende baan, dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Als allround-stoffeerder werk je dagelijks aan verschillende opdrachten voor zowel de particulieren als zakelijke markt. Wij zijn een woonwinkel met een totaalconcept. Het leggen van vloeren, ophangen van raamdecoratie en het plaatsen van meubels en verlichting horen ook tot de werkzaamheden. Als allround-stoffeerder ben je het visitekaartje van het bedrijf.

We bestaan inmiddels 60 jaar en zijn een begrip in de omgeving. Ben je enthousiast en heb je zin in een nieuwe uitdaging neem dan contact met ons op via: elise@vallenliving.nl

 

Vallen Living

Leidsestraatweg 26

3481 EX HARMELEN

0348-442664