Je woning inrichten? Kies voor interieuradvies aan huis

Bijgewerkt: 22 jun 2019

Een passend interieur waarin je je helemaal thuis voelt. Dat wil iedereen. Maar door alle beschikbare inspiratie en voorbeelden is het best moeilijk kiezen. Hulp nodig bij het inrichten van je huis? Wij bieden je persoonlijk interieuradvies en begeleiding van A tot Z.Behoefte aan een kleine verandering in je interieur? Of ga je een kamer verbouwen of een compleet nieuwe woning inrichten? Misschien heb je al een idee over hoe alles eruit moet zien. Maar dan? Wij adviseren je graag over alle onderdelen van je interieur. En daar blijft het niet bij: we begeleiden je van begin tot eindresultaat.


Interieuradvies aan huis

Om je zo goed mogelijk te helpen komen we graag bij je thuis langs. Moet je in te richten huis nog gebouwd worden? Geen probleem. Je mag natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Dan is het handig als je een plattegrond met afmetingen voor ons hebt, zodat wij een mooie 3D-tekening kunnen maken.


Tips voor de beste inrichting

Welke kleur wordt die ene muur? Hoe groot mag de bank zijn? Past alles wel bij elkaar? We adviseren je graag over hoe je een bepaalde ruimte het beste kunt indelen. In een adviesgesprek bespreken we je woonsituatie, jouw smaak, de indeling en de gewenste stijl van de woning. We houden ook rekening met de ligging en lichtinval. Die zijn heel sfeerbepalend. Wat jij mooi vindt en nodig hebt in je interieur staat voor ons centraal.


3D-tekening van nieuwe interieur

We helpen je onder meer kiezen uit alle beschikbare materialen, kleuren, vloeren en meubels. Samen werken we de details uit en komen we tot een passend interieurplan. Daarvan word je vast en zeker enthousiast. Maar hoe gaat je woning of kamer er straks uitzien? Dat zie je op de 3D-tekening die we voor je maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van het nieuwe interieur.


Laat je interieur inrichten door specialisten

Dan komt de volgende stap. We begeleiden je namelijk ook met het inrichten en het uitvoeren van de interieurplannen. Heb je al een schilder of stukadoor? Als je wilt, kunnen wij je daar ook in begeleiden. Daarnaast werken wij met vaste professionals die alles komen plaatsen en monteren. We regelen alles voor je, zodat jij snel kunt gaan genieten van je nieuwe interieur.


Interieuradvies omgeving Utrecht

Zoek je interieuradvies in omgeving Utrecht of woon je ergens anders? Grote of kleine opdrachten, dichtbij of ver weg: we komen graag bij je langs. Wij vinden niets leuker dan met elkaar op een creatieve manier een mooi interieurplan te maken.

Nieuwsgierig geworden? We helpen je met het interieur van je dromen. Neem contact met ons op, en wij maken van jouw huis een thuis.

139 keer bekeken0 reacties