Stylingtips voor het najaar

De blaadjes vallen van de bomen en dan begint het bij ons te kriebelen. Het moment om een huis een kleine touch-up te geven met de leukste interieurtrends voor het najaar.1. Plaids

Zodra het kouder wordt buiten is het heerlijk om op de bank te ploffen onder een heerlijk zacht, warm plaid. Een plaid houdt je warm als je eronder zit maar je kunt ‘m ook mooi draperen over een fauteuil. Dan is ‘ie net zo mooi.


2. Geuren

Donker buiten? Zet dan wat lekkere geurkaarsen op tafel! Gezellig en de juiste geur geeft ook nog de juiste sfeer in huis!


3. Kussens

Kussens zijn de makkelijkste en goedkoopste manier om een interieur een transformatie te geven. Ze bieden zowel uitstraling als comfort. Voor elk interieur zijn er passende kussen te vinden: groot klein, bontgekleurd, effen, opvallend of discreet, veel kussens of weinig. Zo zijn er zelfs manieren om met kussens statement te maken.


4. Vloerkleed

Met vloerkleden kun je jouw persoonlijkheid in je interieur laten spreken. Vloerkleden komen in vele verschillende kleuren, motieven en vormen. Ze zijn van zichzelf zacht. Dit stralen ze ook uit. Koop een fijn vloerkleed en breng direct extra warmte en comfort in je huis.


5. Bloemen en planten

Kleine accenten in huis zoals bloemen zijn een leuke manier om af en toe een kleine verandering aan te brengen in je interieur. Planten staan ook heel gezellig en zijn hartstikke goed voor je gezondheid, ze verschonen namelijk de lucht.


6. Verlichting

De lichten in huis mogen weer wat vroeger aan en dat geeft een gezellige touch aan je woonkamer. Een lamp kan op twee manieren gebruikt worden: sfeerlicht of functioneel licht. Het functionele licht is perfect tijdens het eten, of wanneer je aan het werk bent aan je eettafel. Zodra je klaar bent: licht dimmen! Dat geeft meteen een aangename sfeer in je keuken of woonkamer.


7. Kleuren

Blaas nieuw leven in een saaie muur met een likje verf. Het hoeft niet meteen de hele woonkamer te zijn, maar verf bijvoorbeeld een wand. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur en een makkelijke manier om de herfst binnen te halen!

Wat doe jij om jouw interieur herfstproof te maken?

34 keer bekeken0 reacties