Zoeken
  • Vallen Living

Tafelen in stijl

Deze bijzondere eettafel van Qliv staat in ieder interieur. Het tafelblad is stoer, robuust en bestaat uit twee delen; het metalen laser-cut onderstel met daarop het tafelblad van gezeept eiken. Dat maakt de tafel een echt design tafel.


Het stalen frame is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het frame zit heel mooi verzonken in het tafelblad. Door de metalen details aan weerszijden van de tafel lijkt het net alsof het tafelblad op een los metalen frame rust. Je hoeft echter niet te vrezen dat je hier te maken hebt met een onstabiele tafel. Het tafelblad en het metalen frame zitten namelijk gewoon stevig aan elkaar vast!


Er zijn verschillende varianten mogelijk bij deze tafel. Het blad kan ook uit een stuk worden gemaakt i.p.v. twee, maar ook een ander houtsoort in een andere kleur. Er is keuze uit 10 verschillende kleuren, Deze tafel is zo uniek omdat er verschillende materialen worden gebruikt.

Mooi bij deze tafel zijn de zeer mooie en “eenvoudige” stoelen van KFF Arva Light. De stoel is verkrijgbaar in een mooie velours stof, deze kun je bijvoorbeeld combineren met een leren achterkant, dat maakt deze stoel bijzonder. De stoel kan ook helemaal in het leer of in het stof worden gemaakt. Het onderstel is verfijnd en kan in verschillende kleuren worden besteld, maar u kunt ook voor een ander onderstel kiezen.

Wat is nou gezelliger dan op zondagmiddag met familie of vrienden aan deze prachtige tafel met bijzondere stoelen te zitten? Gezellig kletsen met een wijntje of een cocktail en een heerlijke kop soep met een stokbroodje. Hierbij alvast een recept voor een lekker soepje.


Recept


Ingrediënten:

  • 3 bollen knoflook

  • 3 uien

  • 30 gram roomboter

  • 3 gedroogde laurierblaadjes

  • 1 mespunt gemalen kruidnagel

  • 3 el tarwebloem

  • 375 ml slagroom

  • 1 liter water

  • 1 tablet kippenbouillon


  1. Verwarm de oven voor op 160 ºC. Leg de bollen knoflook op een bakplaat of ovenschaaltje in het midden van de oven en pof ze in ca. 40 min. gaar. Neem de knoflook uit de oven en laat iets afkoelen. Wip met een mes de tenen knoflook uit de bol.

  2. Snipper de ui. Verhit de boter in een soeppan en fruit de ui met de laurierblaadjes en de kruidnagel 10 min. op laag vuur. Voeg de knoflook met de bloem toe aan de ui en bak 1 min. mee. Voeg de room, het water en het bouillontablet toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat de soep 30 min. zachtjes koken met de deksel schuin op de pan.

  3. Verwijder de laurierblaadjes en pureer de soep met de staafmixer. Schenk de soep door een zeef en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Combinatietip:

Lekker met bieslook of peterselie en wat drupjes olijfolie.



Veel plezier en eet smakelijk.

Team Vallen Living!


0 keer bekeken

Vallen Living interieur en design   info@vallenliving.nl   0348-442664                                                                             

  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle